Fotografie

 

marjoleinlucas3-1723SOL10 biedt fotografie aan in een studio of op locatie. De studio is gevestigd in Heusden.  De locatie kan overal zijn.  Veel portretten worden gemaakt in Heusden. Het mooie vestingstadje met haar wallen, water en ouder huizen leent zich hier heel goed voor. Een combinatie van studio en locatie is ook mogelijk. Dit wordt vaak toegepast bij familie portretten.

Sol10 studio is onderdeel van het fotografie netwerk Fotomaten en werkt indien nodig samen met andere fotografen. Zo kan een opdracht met meerdere fotografen gedaan worden zoals een bruiloft of een bedrijfsreportage.

SOL10 onderscheidt zich vooral door haar mooie portretten en sfeervolle foto reportages. Fotografie is voor fotografe Mabel Mangnus een zoektocht naar de schoonheid van een beeld, een gevoel, iets bijzonders wat een verhaal compleet maakt.

SOL10 werkt ook veel voor bedrijven. Dit varieert van het fotograferen van produkten tot een bedrijfsreportage voor kleine en grote bedrijven als VMG, BMW, de Palieter groep, Rotiers advocaten en de bakker van Heusden.

Mabel Mangnus heeft een aantal van haar foto’s op een andere website geplaatst. Bekijk haar portfolio hier.

Bedrijfsfotografie