Fotografie

FOTOGRAFIE

Fotostudio SOL10 onderscheidt zich door mooie portretten en sfeervolle foto reportages.  Fotografie is  een zoektocht naar de schoonheid van een beeld, een gevoel, iets bijzonders wat een verhaal compleet maakt. In deze zoektocht heeft SOL10 toegang tot een professionele studio in Heusden maar fotograferen op locatie is ook mogelijk. Zo is Heusden met haar groene wallen, grachten en oude straten een hele mooi achtergrond decor voor familie portretten of bruidsreportages. Een combinatie fotoshoot van fotostudio en ‘ fotografie op locatie’ is ook mogelijk. Dit wordt vaak toegepast bij familieportretten waarbij er eerst een fotoshoot in de studio is en daarna op de groene wallen van Heusden. Bij slecht weer maken we gebruik van naar alternatieve locaties zoals een studio of monumentaal pand in Heusden.

SOL10 werkt ook veel voor bedrijven. Dit varieert van het fotograferen van produkten, een groepsportret tot een bedrijfsreportage. We werken voor bedrijven zoals VMG, BMW, de Palieter groep en All Seas maar ook voor kleine bedrijven zoals een advocatenbureau en de lokale bakker.  Naast de fotografie is het ook. mogelijk om beelden te laten verwerken tot bijvoorbeeld een kerstkaart voor de medewerkers. Het drukwerk/printen van de foto’s kan SOL10 ook verzorgen.  Hieronder vind je een impressie van foto’s van bedrijfsreportages.

SOL10 werkt samen in een verbond van fotografen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook schakelt zij indien gewenst voor bijvoorbeeld een huwelijk ook andere fotografen in.

We nodigen je graag uit om contact met ons op de nemen voor prijzen en mogelijkheden. Voor particulieren kun je hieronder een overzicht zien van de verschillende fotografie pakketten


Bekijk portfolio Mabel Mangnus

FOTO EXPOSITIE ‘ WIJ ZIJN HEUSDEN’

 In 2019 heeft Mabel samen met Judith Baas een grootschalige foto expositie gehouden, 254 Heusdenaren zijn thuis gefotografeerd. Er is ook een prachtig fotoboek van gemaakt met korte verhalen. Het boek is online te koop en via de boekenwinkels in Heusden.  Lees meer over dit project.

BEDRIJFSREPORTAGES

PORTRETTEN

PAKKETTEN EN PRIJZEN

 Portret in fotostudio: €150
Fotoshoot 30 minuten
20-30 digitale bewerkte foto’s op persoonlijke website.

Portret op locatie: 
€150
Fotoshoot 30 minuten. Individueel portret of familie portret                      20-30 digitale bewerkte foto’s op persoonlijke website

Bruiloft/afscheid:  €795. 
Fotoreportage overdag (4-5 uur)
100-120 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie. Inclusief persoonlijke website met foto’s.

Bedrijfsreportage:  €475 
Fotoreportage overdag (2-3 uur)
50-60 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie. Inclusief persoonlijke website met foto’s.                                                                 

Extra fotograaf:  Het is mogelijk om een tweede fotograaf bij een bruiloft of afscheid te krijgen.  De beelden worden nog steeds door Mabel geselecteerd en bewerkt. Je krijgt hierdoor meer beelden vanuit verschillende hoeken wat tot een meer complete reportage zal leiden.

De oplevering: Er wordt een selectie van de fotoshoot gemaakt. Vervolgens worden deze foto’s  indien nodig bewerkt. Tevens zullen als voorbeeld een aantal foto’s in verschillende verhoudingen en kleursettingen worden omgezet zoals zwart-wit of sepa. Dit is afhankelijk van de wensen van de klant en het type foto. De ene foto is hier meer geschikt voor dan de andere.  U krijgt hierdoor een mooi beeld van de mogelijkheden van de verschillende foto’s zodat u een goede selectie kunt maken.

Persoonlijke website met alle foto’s: U krijgt binnen 1 week een link naar een website waar alle bewerkte foto’s op staan. Deze website maakt de selectie van foto’s eenvoudig, ook kunt u de link doorsturen naar belangstellenden. U kunt afhankelijk van het gekozen pakket een selectie van de foto’s maken. Indien gewenst kunnen er extra bewerkingen worden gedaan. Hier kunnen extra kosten voor in rekening worden gebracht. Vervolgens worden de digitale bestanden via we-transer gestuurd.

Prints bestellen: Naar aanleiding van de website kunt u extra foto prints bestellen.  Bovenstaande prijzen zijn inclusief 1 foto op hoge kwaliteit fine art papier. Deze foto worden door Sol10 studio in haar eigen studio geprint op een professionele hoge kwaliteit fotoprinter.