Over mij

OVER MIJ

Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid. Door een burn-out en andere gezondheidsklachten kwam ik in aanraking met voetreflex. Na deze zeer positieve ervaring heb ik de VoetreflexPlus opleiding, een combinatie van westerse en Chinese reflexologie, gevolgd. 

De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in gezondheid vanuit de holistische visie. De samenhang tussen klachten en de balans tussen het emotionele, energetische en fysieke lichaam. Zo kan de emotionele klacht angst of depressie ontstaan door een probleem in de spijsvertering of een hormonale disbalans. Deze inzichten, aangevuld met voedings en lifestyle advies deel ik in mijn praktijk. Mijn specialisaties zijn emotionele en psychische klachten zoals angssstoornis, depressieve klachten, burn-out en stress.

Naast reflexologie heb ik nog een andere passie die ik beoefen en dat dat is fotografie en webdesign. Mocht je interesse hebben in een mooie reportage of een portret dan nodig ik je graag uit om contact met mij op te nemen.