SOL10 Reflexzone therapie

SOL10 Reflextherapie biedt reflexzone therapie aan om de gezondheid en vitaliteit van mensen te verbeteren. The reflexzone behandelingen zijn een combinatie van Chinese en westerse reflexologie, acupresure en energetische behandelingen. De behandelingen worden ingezet voor ontspanning en het verhogen van de vitaliteit, maar ook voor specifieke klachten zoals  hoofdpijn, gewrichtsklachten, stress, vermoeidheid, maag- en darmstoornissen, hyperactiviteit, vermoeidheid en hormonale stoornissen. Ook psychische en emotionele klachten kunnen behandeld worden.  Reflexzone therapie is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde bij het verminderen of voorkomen van klachten Voetreflexologie is de meest gebruikte vorm van reflexologie.

voetmassage_rondje

Over reflexzone therapie

Bij reflexzone therapie wordt het zelf-genezend vermogen van  het lichaam gestimuleerd door het masseren van reflexzones op het lichaam. Deze reflexzones zijn te vinden op de voeten, de handen, benen armen en de oren. Lees meer..

Behandelingen

Voor ontspanning, het verhogen van de vitaliteit en het oplossen van klachten zoals hoofdpijn, gewrichtsklachten, stress, vermoeidheid, maag- en darmstoornissen, hyperactiviteit, vermoeidheid, psychische en emotionele klachten. Lees meer..

Praktijk SOL10

SOL10 is aangesloten bij de beroepsverenging VNRT. Behandelingen kunnen worden vergoed bij de verzekeringen. SOL10 is gevestigd in vestingstad Heusden. Neem contact met ons op voor een afspraak, meer..

Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid. Door een burn-out en andere gezondheidsklachten kwam ik in aanraking met voetreflex. Na deze zeer positieve ervaring heb ik de VoetreflexPlus opleiding bij Total Health gevolgd. Mijn inzicht in gezondheid en de invloed van energie, voeding, beweging hebben mij de afgelopen jaren zo veel gegeven dat ik dit graag met zoveel mogelijk mensen wil delen. Qita is mijn wens en weg…

Adres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.