SOL10

WELKOM bij SOL10, mijn studio in Heusden. Op deze fijne plek beoefen ik mijn passies fotografie, webdesign en reflexzone therapie.  Reflexzone therapie is als laatste op mijn pad gekomen maar neemt een steeds belangrijkere plaats in.  Deze oude holistische geneeswijze werkt in op het fysieke lichaam, emoties en de geest.  In mijn praktijk combineer ik westerse met Chinese reflexologie (acupresure). Op de website vind je hopelijk alle informatie. Voor vragen kun je altijd bij mij terecht.  Warme groet,

Mabel Mangnus

REFLEXZONE THERAPIE

Reflexzone therapie

Voor het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit

LEES MEER

REFLEXZONE BEHANDELINGEN

REFLEXOLOGIE WORDT INGEZET VOOR FYSIEKE EN PSYCHISCHE KLACHTEN, BURN-OUT, OVERGANG, VERHOGEN VITALITEITEN ETC.

LEES MEER

WEBDESIGN

SAMEN MET FRANK & CO

Unieke websites voor kleine organisaties


LEES MEER

FOTOGRAFIE

AL MEER DAN 15 JAAR BEN IK PROFESSIONEEL FOTOGRAAF, GESPECIALISEERD IN PORTRETTEN EN BEDRIJFSREPORTAGES. IN 2018 IS HET FOTOBOEK ‘WIJ ZIJN HEUSDEN’ MET MEER DAN 100 PORTRETTEN UITBRACHT.

BEZOEK MABELMANGNUS.com

QITA REFLEXMASSAGES

VOOR ORGANISATIES

Qita

SOL10 is onderdeel van Qita, een netwerk van professionele reflexzone therapeuten. Samen bieden wij reflexzone massages aan bedrijven en zorginstellingen om de gezondheid en vitaliteit van mensen te verhogen.
bezoek qita.nl

OVER MIJ

HALLO, LEUK DAT JE HIER BENT. IK BEN MABEL MANGNUS, GEBOREN IN BRABANT EN NA VELE OMZWERVINGEN, WEER TERUG IN BRABANT. MIJN ACHTERGROND LIGT IN HET BEDRIJFSLEVEN MAAR MIJN LEVENSPAD BRACHT MIJ NIEUWE VERRIJKINGEN IN DE FOTOGRAFIE EN ALS LAATSTE REFLEXZONE THERAPIE.

Lees meer

CONTACT

STUDIO IN HEUSDEN VESTING
STUDIO SOL10 IS GEVESTIGD IN HEUSDEN, EEN VESTINGSTAD OMRINGD DOOR DE GROENE WALLEN EN HET WATER. HEUSDEN LIGT TUSSEN DEN BOSCH EN WAALWIJK. HET IS ONDERDEEL VAN DE GEMEENTE HEUSDEN MET KERNEN ALS VLIJMEN, NIEUWKUIK EN DRUNEN.

Lees meer

Special gift!

As a special bonus, I am giving away my favorite pink box of delights


Contact me!

Adres

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Over reflexzone therapie

Bij reflexzone therapie wordt het zelf-genezend vermogen van  het lichaam gestimuleerd door het masseren van reflexzones op het lichaam. Deze reflexzones zijn te vinden op de voeten, de handen, benen armen en de oren. Lees meer..

Behandelingen

Voor ontspanning, het verhogen van de vitaliteit en het oplossen van klachten zoals hoofdpijn, gewrichtsklachten, stress, vermoeidheid, maag- en darmstoornissen, hyperactiviteit, vermoeidheid, psychische en emotionele klachten. Lees meer..

Praktijk SOL10

SOL10 is aangesloten bij de beroepsverenging VNRT. Behandelingen kunnen worden vergoed bij de verzekeringen. SOL10 is gevestigd in vestingstad Heusden. Neem contact met ons op voor een afspraak, meer..

Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid. Door een burn-out en andere gezondheidsklachten kwam ik in aanraking met voetreflex. Na deze zeer positieve ervaring heb ik de VoetreflexPlus opleiding, een combinatie van westerse en Chinese reflexologie, gevolgd. 

De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in gezondheid vanuit de holistische visie. De samenhang tussen klachten en de balans tussen het emotionele, energetische en fysieke lichaam. Zo kan de emotionele klacht angst of depressie ontstaan door een probleem in de spijsvertering of een hormonale disbalans. Deze inzichten, aangevuld met voedings en lifestyle advies deel ik in mijn praktijk. Mijn specialisaties zijn emotionele en psychische klachten zoals angssstoornis, depressieve klachten, burn-out en stress.

Naast reflexologie heb ik nog een andere passie die ik beoefen en dat dat is fotografie. Mocht je interesse hebben in een mooie reportage of een portret dan nodig ik je graag uit om mijn andere site te bezoeken. www. mabelmangnus.com

Mabel Mangnus fotografie

Voor mooie reportage en portretten

Click Here