Over mij

Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid.  Door een burn-out, psychische en andere gezondheidsklachten werden letterlijk de wortels onder mijn voeten weggehaald. Ik was aan het overleven.  Na een lange zoektocht naar genezing kwam ik in aanraking met voetreflex. Na deze zeer positieve ervaring heb ik de VoetreflexPlus opleiding, een combinatie van westerse en Chinese reflexologie, gevolgd. 

De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept in gezondheid vanuit de holistische visie. De samenhang tussen klachten en de balans tussen het emotionele, energetische en fysieke lichaam. Zo kan de emotionele klacht angst of depressie ontstaan door een probleem in de spijsvertering of een hormonale disbalans. Deze inzichten, aangevuld met voedings en lifestyle advies deel ik in mijn praktijk. Mijn specialisaties zijn emotionele en psychische klachten zoals angssstoornis, depressieve klachten, burn-out en stress.

Onze locatie

Breestraat 4 5256 ED Heusden Vesting

Neem contact op

06-18222090
info@sol10.nl

Open

Di/Wo/Do: 9:00 - 20.30 Vr: 10.00-13.00

bezoek ons

We zijn gevestigd in Heusden Vesting

SOL10 is gevestigd in Heusden, een pittoreske vestingstad aan de Maas, omringd door mooie groene wallen. De studio heeft als adres Breestraat 4 maar is met een eigen ingang gelegen aan de Burchtstraat  (tegenover Burchtstraat 17).